Dobrodošli na web stranicu Hotela Lukavac, prijatelja koji Vas neće iznevjeriti.

Od sada svoj boravak mozete rezervisati odmah klikom na dugme lijevo!
Sala za Svadbe

Sala za Svadbe

Moderno uređena i savršeno estetski dizajnirana sala za svadbe.


Pročitaj Opširnije
Lobby Bar

Lobby Bar

Savremen, elegantan i otmjen ambijent koji zraći toplinom, smirenošću i gostoprimstvom.


Pročitaj Opširnije
Restoran

Restoran

Ljubazno i profesionalno osoblje restorana je u mogućnosti da za Vas organizuje sve vrste proslava i skupova.


Pročitaj Opširnije
-
-

U strogom centru grada, u neposrednoj blizini svih važnijih kulturnih i poslovnih institucija Lukavca, smješteno je renovirano velelijepno zdanje – hotel Lukavac. U novom ruhu zvanično je otvoren 2008. godine, a svojim ljubaznim pristupom svakom kupcu , svrstava se u kategoriju dobrog domaćina bh.prostora. Hotel Lukavac dobitnik je značajnog priznanja : Zlatna turistička ruža 2009. u kategoriji smještajni i ugostiteljski kapaciteti – manji hoteli.

Ovaj turistički potencijal Tuzlanskog kantona raspolaže sa smještajnim kapacitetom od 33 ležaja, raspoređenih u 21 luksuzno opremljenu sobu po evropskim standardima.Naše sobe su moderne,tople, posjeduju prostrana kupatila, tv prijemnik, priključak na kablovsku mrežu ,telefon, bežičnu internet konekciju, mini bar, te sef za čuvanje osobnih dokumenata.U sklopu hotela Lukavac nalazi se lobby bar namijenjen poslovnim ljudima, idealan za sastanke sa pogledom na centar Lukavca.

Preko puta lobby bara nalazi se restoran „Ognjište“ koji će vas svojom bogatom gastro ponudom i interijerskom toplinom natjerati da uz osmijeh, opet dođete. Hotel Lukavac posjeduje i multifunkcionalnu salu, namijenjenu za održavanje kongresa, seminara, simpozija, ali i za vaše najznačajnije trenutke u životu, svadbe, rođendane,proslave matura, ispraćaj penzionera i sl.

Ponudom su obuhvaćene sve dobne skupine. Učenici, studenti, kao i poslovni ljudi imaju mogućnost da u našem fast food objektu „Galerija“ objeduju po vrlo povoljnim cijenama, u ambijentu koji odiše umjetnošću,uokvirenom fotografijama domaćih i stranih fotografa.

Hotel Lukavac posjeduje dvije ljetne bašte, cenralnu u vidu terase, kapaciteta do 80 mjesta te manju namijenjenu učenicima i studentima.

Ugođaj visoke kategorije, povoljna lokacija i dobri prilazi omogućavaju kako poslovnim ljudima tako i prolaznicima i turistima odličnu povezanost sa kulturnim i poslovnim institucijama grada. Hotel Lukavac posjeduje vlastiti parking prostor pokriven video nadzorom.

Možete nas posjetiti u bilo koje vrijeme.Kontakt informacije : 035 550 600.

Hotel Lukavac – prijatelj koji Vas neće iznevjeriti.

Novosti:

Kontakt Informacije