Responsive image

Nalazimo se u strogom centru grada, u neposrednoj blizini svih važnijih kulturnih i poslovnih institucija Lukavca.
U novom ruhu zvanično je otvoren 2008. godine, a svojim ljubaznim pristupom svakom kupcu, svrstava se u kategoriju dobrog domaćina bh.prostora.
Hotel Lukavac dobitnik je značajnog priznanja: Zlatna turistička ruža 2009. u kategoriji smještajni i ugostiteljski kapaciteti–manji hoteli.

Responsive image

Ovaj turistički potencijal Tuzlanskog kantona raspolaže sa smještajnim kapacitetom od 33 ležaja, raspoređenih u 21 luksuzno opremljenu sobu po evropskim standardima.
Naše sobe su moderne, tople, posjeduju prostrana kupatila, tv prijemnik, priključak na kablovsku mrežu, telefon, bežičnu internet konekciju, mini bar, te sef za čuvanje osobnih dokumenata.

Responsive image

U hotelu se nalazi restoran „Ognjište“ koji će vas svojom bogatom gastro ponudom i interijerskom toplinom natjerati da uz osmijeh, opet dođete.
Hotel Lukavac posjeduje i multifunkcionalnu salu, namijenjenu za održavanje kongresa, seminara, simpozija, ali i za vaše najznačajnije trenutke u životu, svadbe, rođendane, proslave matura, ispraćaj penzionera i sl.

Hotel Lukavac posjeduje ljetnu baštu u vidu terase, kapaciteta do 80 mjesta.
Ugođaj visoke kategorije, povoljna lokacija i dobri prilazi omogućavaju kako poslovnim ljudima tako i prolaznicima i turistima odličnu povezanost sa kulturnim i poslovnim institucijama grada. Hotel Lukavac posjeduje vlastiti parking prostor pokriven video nadzorom.